Antipasti / Forretter
vin til retten
- vi anbefaler disse vine til følgende retter.
- læs mere omkring vinene under Vinkortet.
pr. flaske |
|||
1. Gamberetti Insala Aromatica Rejer og kaviar serveret på blandet frisk salatbund med ravogotdressing.
|
65,- |
Hvidvin - Argentina |
219,- |
2. Fisketerrine Terrine af laks, ørred og sej, serveret på bundaf frisk blandet salat og rodfrugter. Detil dild dressing |
55,- |
Hvidvin - New Zealand |
119,- |
4. Ostebrød |
30,- |
||
5. Hvidløgsbrød |
30,- |
||
6. Dagens suppe Dagens suppe. Spørg betjeningen. |
65,- |
Hvidvin - Italien |
219,- |
7. Carpaccio el Carne Råmarineret mørbrad i tynde skiver med olivenolie, citronsaft, italiensk sennep, rucola og parmesanflager. |
65,- |
Hvidvin – Australien
|
229,- |
8. Avocado ripieno Avocadofrugt med rejesalat serveret på bund af frisk salat, dertil rød dressing |
69,- |
Hvidvin – Australien |
229,- |
9. Carpaccio di Rue Tynde skiver af røget dyrekølle, marineret mixed salatbund med dråber af balsamico reduktion og pinjekerner. |
65,- |
Hvidvin – Australien |
229,- |
10. Gamertti al forno |
69,- |
Hvidvin – Italien
|
229,- |